Je bent een startende ondernemer of hebt er al wat jaren op zitten. Je wil graag gevonden worden door nieuwe klanten en niet alleen vertrouwen op mond op mond reclame.

Dan heb je een website nodig! Een website is de voorgevel en etalage van jouw bedrijf. Geef klanten de mogelijkheid om digitaal binnen te gluren voor ze jou bellen of mailen. Waarschijnlijk heb je daar weinig tot geen ervaring mee, anders zou je nu niet doorlezen en had je al een site.

Rietbergen Media Design biedt aan om een basis website te bouwen inclusief homepage, contactformulier, prijzen en andere zaken die je graag vermeld wil hebben. Wij zorgen voor de domeinregistratie, hosting en oplevering van de site. Die kan je daarna zelf onderhouden via een handige interface, of je kan ons het onderhoud laten doen.

De websites uit de standaard pakketten zijn opgebouwd uit onderdelen die vrij beschikbaar zijn. Het kan zijn dat je een specifieke functionaliteit geïntegreerd wil hebben. De kosten daarvan worden vooraf besproken en bij het totaal opgeteld.